Abonnera på Hälsa

Uppdaterat: 14 juli 2021

Jag har sedan -12 haft ett löpande 3-månaders abonnemang på näringstillskott jag idag aldrig hade klarat mig utan. De fullständigt ändrade mitt liv då jag hade mycket värk och problem som whiplashskadad. Idag är det dessvärre inte mycket näring i våra grönsaker och frukter. De mediciner och den stressade kropp jag hade av all värk och tristess gjorde ju inte saken bättre.

Jag fick snabba resultat på mindre värk, bättre sömn, mer energi och blev därmed piggare och gladare.


Jag tycker du ska testa och inte nöja dig med ett liv med värk och trötthet. Du som är idrottare behöver detta mer ån någon annan.


Du kan registrera dig här för ett abonnemang med mig som sponsor som det heter. Jag kommer då hjälpa dig med mer info och tips på vad du mer kan testa. Jag föreslår morgondrink, 3 x 30 påsar med energi cocktail och kvällsdrink 3 x 30 påsar med D-vitaminer och mineraler för återhämtning. 912:-/månad (30:-/dag)

Första gången får du en väska, 2 plastmuggar, 1 Sportflaska och en burk med b-vitaminer och energipulver så det tillkommer endast 1 gång 220:-

Du har alltid 30 Dagars Nöjd Kund Garanti!


27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla