Amazing vilken god dryck

Älskar verkligen Energi-té. Det är ett rött gott te med massa vitaminer, örter och egenskaper som gör en riktigt pigg. Luktar lite jul om det och det är så himla gott. Har du smakat det? Vi har bara tillgång till att köpa hem det under oktober månad. Köpte 18 st, behöll 3 och de är redan slutsålda så nästa år ska jag beställa många fler så du med får chans att testa. Lite taskigt att läska dig när jag inte kan sälja det men tiden går ju så fort......


Annars tar jag varje dag Optimalset med 1,5 kg frukt och grönt färdigblandat i en drink på morgonen och en på kvällen. På så vis får jag i mig alla vitaminer och mineraler jag behöver för att min kropp ska få Cellbalans. Jag tar också kapslar med Munogen som är bra för mitt hjärta och kärl. Den ökar också energin och hjälper kroppens inre organ. Nu i dessa tider tar jag extra C-vitamindrink för Cellskydd och även extra av den gula D-vitamin och Mineraldrinken. Är med i en grupp för de som drabbats av Covid-19 och läser att de har problem med magen många. Jag får i mig probiotika, prebiotika, anioxidanter, polyfenoler och gurkmeja i min morgondrink så jag har inte haft problem med magen. Däremot lite hjärntrötthet men har ju så svårt att vila. Älskar ju att jobba med mina hemsidor och blogga som nu... Men fått tips att börja med Munogen kapslarna som jag inte haft ett tag så det har jag nu ökat på med.


Vad gör du för att boozta dig nu i dessa tider och när det är höst o vinter? Tacksam för alla tips!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla