Har du svårt att gå ner i vikt?

Det här är övervikt som är svår att banta bort, ibland till och med omöjlig att banta bort!

Hemligheten är helt enkelt att få igång ditt lymfflöde!

Har coachat viktkunder 7 år nu och har ett program som är väldigt lätt och man går ner fort www.cellresetsweden.se men har även ett helt nytt program jag certifierade mig i våras för att få coacha och det är ett program där man äter vanlig mat och man får 2 recept på två olika och jättegoda soppor.


Det är ibland så att man stöter på kunder som trots att de följer programmet till punkt och pricka ändå inte går ner särskilt mycket. Normal är annars 5-14 kg på 28 dagar med cellRESET - Livsstilsprogram.

En orsak till att man inte lyckas gå ner i vikt är ofta att man har ett icke fungerande Lymfsystem.

För att komplettera för att kunna hjälpa mina viktkunder håller jag nu på att utbilda mig och lär mig om lymfsystemet för att hålla i Lymfpromenader i Kungälv och Stenungsund till våren.


Vill man gå kurs för att lära sig egenvård för Lymfsystemet redan nu kan ni kolla här Onlinekurs


23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla