top of page

Hälsosam kost: ett äpple om dagen tar dig långt men...

Uppdaterat: 2 dec. 2020

Välkommen till Cellbalans


Jag har nu själv använt FitLine näringsrillskott i 8 år och hade väl aldrig kunnat ana att det skulle ge så snabba effekter på min hälsa. Jag fick whiplash -98 och har sen dess haft väldig värk i nacken, bröstrygg och nacken. Även problem med magen IBS....mer om detta en annan dag men stt jag fick sådan snabb effekt på bättre sömn, mindre värk beror på att FitLine har ett NTC koncept som gör att de når ut väldigt snabbt och jobbar med cellbalans och hjäper kroppen läka.

Många tror att det hjälper äta ett äpple om dagen eller att äta frukt o grönsaker över lag men idag är det tyvärr nästan ingen näring i detta längre men mer om detta också en annan dag Som Vip-gäst, Kund som köper av mig mer än 1 gång får en Kod av mig. Dra av 20% rabatt på beställningar över 1000 med rabattkoden


Ta hand om dig - Var rädd om dig 🤗

/Eva-Lena

#äpplen #hälsosamkost

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

http://simplesignup.se/event/198006-cellreset-onlinekurs https://www.pmebusiness.com/registrationv2/?TP=6149553

bottom of page