Kaffe+Chili= Underverk!


Om du vill bli av med överflödigt fett och bränna kalorier kommer här en trevlig lösning: Ät god mat. När man vill öka sin förbränning handlar det nämligen inte alls om att sluta äta – utan om att lägga rätt saker på tallriken.

Om du vill bli av med överflödigt fett och bränna kalorier kommer här en trevlig lösning:
När du äter chili känner du ju faktiskt bokstavligen hur det bränner till i kroppen, inte konstigt då att den faktiskt får fettet att brinna. Hettan vi upplever kommer från det fettlösliga ämnet capsaicin, vilket alltså också fungerar som en fettförbrännare. En kryddstark måltid kan få kroppen att bränna 50 till 100 kalorier extra. Välj gärna en så stark chili som möjligt, men utan att du lider av att äta den.


Många använder kaffe för att piggna till, så varför inte använda denna dryck för att även väcka lite extra liv i din ämnesomsättning. Koffeinet i en kopp kan tillfälligt höja din ämnesomsättning med så mycket som 15 procent. Dessutom hjälper koffeinet till att bränna fett som redan lagrats i kroppen. Rekommendationen är en till två koppar om dagen, särskilt effektivt fungerar detta innan träning.


Så himla bra för jag älskar verkligen Chili och Kaffe. Vad säger du. Ska du? Det finns massa bra recept med Kaffe och Chili. Har du testat sås med Chili-kaffe?


Ta hand om dej - Var rädd om dej!

/Eva-Lena

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla