Migrän borta

Handbollsspelaren Amanda berättar när jag kontaktar henne och ger mig ett foto från en Allsvensk match.

”Jag tar activize på morgonen och innan min träning så jag får lite extra energi. Det är en viktig produkt för mig då den ger mig energi inför dagen samt inför träningen så att man orkar trycka på ännu mer.

Jag har även haft mycket problem med migrän tidigare men som jag inte känt av alls sedan jag började använda Energidrinken med Guarana och B-vitaminer.”


Apropå huvudvärk har jag träffat på folk på resor med huvudvärk som fått sig en drink med B-vitaminerna och Guarana. Den röda drinken som alla älskar. Vad var det där??? Frågar de när huvudvärken försvunnit. Det är vitaminer och naturligt koffein Guarana som öppnar upp kapilärerna så trycket lättar svarar jag. En sån vill jag köpa säger dom flesta då eller som en på flyget som tecknade sig för ett abonnemang med Cellbalans optimalset, morgon och kvällsdrink med burken med B-vitaminer i startpaketet.


Amanda Sjöstrand Hallman har egna sidor om ni vill handla
3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla