Sugen på ett extrajobb?

När jag började med FitLine för 8 år sedan så hade jag ingen tanke på att skaffa kunder. Jag var alldeles för dålig och heltidssjukskriven men sen fick jag snabba effekter på energi, mindre värk och blev mer mentalt stark igen och det märkte många i min omgivning så de ville ha de jag drack.


Jag berättade på Facebook mina effekter och visade mina drinkar och sen började jag ett viktminskningsprogram som gjorde att jag gick ner en hel del i vikt och det blev ju folk intresserade av att se med. Jag började coacha kunder och plötsligt fick jag bonus så mina produkter var gratis och sen fick jag lite extrapengar varje månad.Vill du jobba med detta du men? Lyssna på min nyss gjorda Youtubefilm så du vet lite vad det handlar om och vad du först måste göra.


Ha en fin kväll och hör av dig om du blir lite intresserad. Du behöver inte jobba med det utan du kan enbart ha ett månads-abonnemang med Optimalsett för att få Cellbalans i din kropp.


Kolla filmen


Ta hand om dej - Var rädd om dig

/Eva-Lena

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla